Cartel 100x70 TR (Convertido)-1

Amb l’objectiu d’apropar-nos a una part de la nostra història, la transició del segle XVIII al XIX a la comarca de l’Alacantí, i encara que amb base de documental, el curtmetratge presenta una barreja d’estils i conjuga dos móns: l’actual i el tradicional.

image005

~LWF0022

image006

Roser, una xica d’uns 30 anys, ens transmet sensacions d’harmonia i de serenitat a través de les reflexions que fa de la seua pròpia vida. A la mateixa vegada és el punt de connexió amb el món tradicional, ja que està realitzant un treball d’investigació antropològica, del qual anirem coneixent fragments. A partir d’aquests fragments i a través de la imaginació de la protagonista viatgem a aquella època per veure imatges dels seus àmbits més importants: l’economia (l’agricultura, la pesca, la ramaderia…), els costums i rituals, l’estratificació social, la música, els cants i els balls, la indumentària…

~LWF0023

Tornat a l’àmbit actual, hi apareixen dos personatges més: Patri, l’amiga de Roser, més pràctica i desenfadada, i un misteriós personatge masculí que, guiat per un pressentiment, busca i reflexiona sobre l’amistat, l’amor per les xicotetes coses i la terra, el pas del temps, les generacions passades, etc. A mesura que s’aproxima el final veiem que existeixen punts d’aproximació entre Roser i aquest personatge .

caratula.fh11 (Convertido)-2

dallo_gr

image002

4

5

VEURE VIDEO

___________________________________________________

En castellano:

Con el objetivo de acercarnos a una parte de nuestra historia, la transición del siglo XVIII al XIX en la comarca del Alacantí, y aunque con base documental, el cortometraje presenta una mezcla de estilos y conjuga dos mundos: el actual y el tradicional.

Roser, una joven de unos 30 años, nos transmite sensaciones de armonía y serenidad a través de las reflexiones que hace de su propia vida. Al mismo tiempo es el punto de conexión con mundo tradicional, ya que está realizando un trabajo de investigación antropológica, del cual iremos conociendo fragmentos. A partir de estos fragmentos y a través de la imaginación de la protagonista viajamos a aquella época para ver imágenes de sus ámbitos más importantes: la economía (agricultura, pesca, ganadería…) las costumbres y rituales, la estratificación social, la música, los cantos y bailes, la indumentaria…

Volviendo al ámbito actual, aparecen dos personajes más: Patri, la amiga de Roser, más práctica y desenfadada, y un misterioso personaje masculino que, guiado por un presentimiento, busca y reflexiona sobre la amistad, el amor por las cosas pequeñas y la tierra, el paso del tiempo, las generaciones pasadas, etc… A medida que se aproxima el final vemos que existen puntos de aproximación entre Roser y este personaje.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s